Το 11ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που υλοποιεί το Νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2021-2022 με τίτλο: «Βελτίωση σχέσεων μεταξύ των μαθητών/τριών, προσπαθώντας  να βρούμε την κανονικότητα επιστρέφοντας στο σχολείο εν καιρώ πανδημίας», συνεργάζεται με την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Συν – Ειρμός και υλοποιεί επιμορφωτική δράση την Τρίτη 7/12/2021 και ώρα 6:00μ.μ. – 8:00μ.μ.

Η παιδοψυχιατρική ομάδα της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Συν - Ειρμός αποδέχθηκε  το αίτημα μας για συνεργασία και κατ’ επέκταση τη δημιουργία μιας ομάδας εκπαιδευτικών με κύριο στόχο την επιμόρφωσή τους σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση καταστάσεων στο σχολικό περιβάλλον και τη βελτίωση σχέσεων μεταξύ των παιδιών. Συντονιστής της ομάδας  είναι ο κύριος Φιλοκώστας Δημήτρης, Ψυχίατρος Παίδων & Εφήβων – Οικογενειακός Θεραπευτής  της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας. Στην επιμορφωτική αυτή δράση συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου μας αλλά και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Αγίου Κωνσταντίνου και του 33ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων μετά από πρόσκλησή μας. Η επιμορφωτική δράση υλοποιείται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex. 

                                                                                Ευχαριστούμε θερμά

την παιδοψυχιατρική ομάδα της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Συν – Ειρμός, τον κ. Φιλοκώστα Δημήτρη, την κ. Ζιούτου Τζωρτίνα και την κ. Γκιουλέ Ευαγγελία  για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνεργασία και την ουσιαστική επιμόρφωση που μας προσέφεραν ώστε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών/τριών μας σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Ευχαριστούμε επίσης τα σχολεία που συμμετείχαν: το Νηπιαγωγείο Αγίου Κωνσταντίνου και το 33ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων.

Η δράση μας φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ δείτε εδώ: