Make Α Wish Greece Κάνε Μια ευχή Ελλάδος

Το 11ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων συμμετέχει στο διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Προγράμματος « Αστέρι της ευχής ». Το Make-A-Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας σχεδίασαν το Αστέρι της Ευχής, ένα Αστέρι που κρύβει όλες μας τις ευχές μα προ παντός την αγάπη μας για όλα τα παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, ένα Αστέρι που λάμπει ….….είναι το φως μες το σκοτάδι…….. είναι η ελπίδα …..είναι η ζωή μ’ όλες τις δυσκολίες αλλά και τις πολλές ομορφιές της!!!

Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στην ευχή, γιατί όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να πιστέψει το παιδί ότι θα γίνει καλά ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Και βέβαια φτιάξαμε το δικό μας μοναδικό Αστέρι και το αποστείλαμε στον διαγωνισμό με τις καρδιές μας πλημμυρισμένες από αγαλλίαση, ελπίδα, χαρά, αγάπη!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς και κηδεμόνες που στήριξαν με μεγάλη χαρά και προθυμία και αυτή μας την προσπάθεια να είμαστε κι εμείς κοινωνοί στην προσπάθεια του Make-A-Wish ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ένα παιδί να αγκαλιάσει τ’ όνειρο!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: