Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική συνάντηση γονέων & κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που εκπονεί το Νηπιαγωγείο μας για τη χολική χρονιά 2021-2022 με τίτλο «Βελτίωση σχέσεων μεταξύ των μαθητών/τριών, προσπαθώντας να βρούμε την κανονικότητα επιστρέφοντας στο σχολείο εν καιρώ πανδημίας» οργανώνουμε σε συνεργασία με την Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων ΣΥΝ- ΕΙΡΜΟΣ, με στόχο την επιμόρφωση και ενδυνάμωση των γονέων σε θέματα που αφορούν τα όρια και τη συνεργασία γονέων - παιδιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom  την Παρασκευή 11/02/2022 στις 14:00. Συντονίστριες αυτής της συνάντησης ήταν η κ., Ζιούτου Τζωρτζινα, κοινωνική  λειτουργός  και η κ. Γκιουλέ Ευαγγελία, κοινωνική λειτουργός και συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του 1ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων καθώς επίσης σχολεία με τα οποία έχουμε συνεργαστεί σε προηγούμενες επιμορφώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων ΣΥΝ- ΕΙΡΜΟΣ για την εξαιρετική συνεργασία μας μαζί τους & τις σημαντικότατες επιμορφώσεις που μας προσέφεραν τόσο σε επίπεδο εκπαιδευτικών όσο & σε επίπεδο γονέων σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση των παιδιών τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ γονέων & παιδιών & κατ’ επέκταση μεταξύ των μαθητών/τριών της σχολικής μας μονάδας!!

Η συμβολή τους στην επιτυχία του σχεδίου δράσης μας υπήρξε καθοριστική!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες με την ευχή & ελπίδα να προσφέρουμε στους μικρούς μαθητές μας ένα υγιές, φιλικό, δημιουργικό, περιβάλλον μάθησης!!