Επιμόρφωση εκπαιδευτικών – γονέων

Και φέτος είχαμε την χαρά & την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Νηπιαγωγείο μας την Κινητή Ομάδα Ψυχικής Υγείας Συν- Ειρμός με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια σε διάφορες δράσεις υψηλού επιστημονικού  ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού & υλοποίησης του  Σχεδίου Δράσης που υλοποιεί το 11ο Νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2023-2024  :

« Διαμόρφωση κλίματος αλληλοσεβασμού, εμπιστοσύνης και σεβασμού της δια­φορετικότητας στο πρώτο σχολείο των παιδιών το Νηπιαγωγείο»  Τίτλος: «Όλοι μαζί χτίζουμε ένα χαρούμενο σχολείο». Υλοποιήσαμε στο Νηπιαγωγείο μας 16/11/2023 ημέρα Πέμπτη μια δράση με γονείς & εκπαιδευτικούς, βιωματικού χαρακτήρα, μέσα από μια σκέψη να μπλέξουμε κάπως τη θεωρία με το βίωμα, διάρκειας δυο ωρών, με κυρίαρχο θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Συντονίστρια της δράσης ήταν η κ .Παναγιωτίδου Δέσποινα Ψυχολόγος & Οικογενειακή Θεραπεύτρια και η κ. Γιώτα Αθηνά Ψυχολόγος.

Η εμπειρία αυτή υπήρξε όχι απλά  εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα, διδακτική αλλά και διασκεδαστική!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για άλλη μια φορά την Κινητή Ομάδα Ψυχικής Υγείας Συν- Ειρμός που στηρίζει με μεγάλη χαρά και διάθεση το εκπαιδευτικό μας έργο!!!!