Το 11ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων με τίτλο: Ο Μίκης  «συναντά» το Πολυτεχνείο στο Μουσείο Τσιτσάνη. Με τα εμβληματικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, που σημάδεψαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, το Μουσείο Τσιτσάνη τιμά την 48η επέτειο. Ταυτοχρόνως, είναι η πρώτη εκδήλωση προς τιμή του μεγάλου Έλληνα συνθέτη στα Τρίκαλα, δύο μήνες αφ’ ότου έφυγε από κοντά μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 21:00.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες  του Νηπιαγωγείου μας δημιούργησαν τα δικά τους έργα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου τα οποία αναρτώνται στο μουσείο Τσιτσάνη πλαισιώνοντας τις εκδηλώσεις  για την εξέγερση του Πολυτεχνείου που οργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων  με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Οι μικροί καλλιτέχνες μας εκφράζονται μέσα από τα έργα τους για τη επέτειο του Πολυτεχνείου και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Τρικκαίων για την τιμή που μας έκανε να μας συμπεριλάβει ως σχολείο στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου!!!

Δείτε στο trkala ola την εκδήλωση πατώντας εδώ.  Από το Δήμο Τρκκαίων εδώ.